top of page

Ofte stilte spørsmål

Tar dere betalt for en konsultasjon?

Vi tar aldri betalt for en konsultasjon. På den gratis innledende konsultasjonen vil vi diskutere spillerens eller klubbens behov og ønsker og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hva vil det koste meg å engasjere Northern Stars?

Som spiller betaler du normalt ikke for våre tjenester, da vi alltid vil forhandle med klubben for å få klubben til å betale agenthonoraret. Som klubb betaler du normalt mellom 5 og 10 prosent av kontraktsverdien.

Hvem skal jobbe med saken min?

Northern Stars drives av registrert fotballagent Espen  Auberg, som har betydelig erfaring fra fotballbransjen. Northern Stars samarbeider også med flere erfarne fotballagenter som kan bidra i prosessen som fører til inngåelse av en kontrakt eller en overgang.

Hvor lang tid vil det ta å fullføre en overgang?

I noen tilfeller kan en overgang fullføres innen en dag, vanligvis den siste dagen i et overgangsvindu. Men i de fleste tilfeller jobber vi langsiktig for å sikre en overgang som vi er sikre på er i det beste for vår klient, enten spilleren og/eller klubben.

Tilbyr Northern Stars no cure no pay?

Ja. Vi fakturerer aldri en spiller eller en klubb med mindre en overgang eller en kontraktsforhandling blir gjennomført.

Om Jus24: About
Football agent Norway.jpg
Northern Stars.png

On Your Side

bottom of page